27.4.07

yks aateline ryystamine kah

Tinu märkis tabavalt, et Hugo Bossile on kyll paras. tõesti: on ju yldteada, et Teise ilmasõja eel ja ajal disainis ja õmbles see ettevõte Wehrmachti & SSi soldanite ja ohvitsiiride vormiriideid. 1 läks 99st täkkesse? muide: aus ja korralik antifašist selle märgiga riideid kanda ei tohiks.

ÄP Online vahendab poe omaniku nutulaulu:
„Politsei ei teinud mitte midagi. Ühel kellajal saabus suurem hulk politseinikke ja piiras maja ümber. Videolt on näha, et pool tundi on saadud siin vabalt tegutseda, inimesed olid jõukudega siin sees,” rääkis Ulp. Hetkel käib poes inventuur, et kokku lüüa kahjusumma. Omanike sõnul jääb see miljonitesse kroonisse.

Ulpi ytlus kinnitab, et Tõnismäe perimeetril saigi rahvahulk rahulikult pool tundi ryystada, nagu mulle mulje jäi.

kahju muidugi, et kannatab kohalik kaupmees, mitte emafirma. aga kui kord oled ennast võõra lipu alla seadnud, pead kyllap kandma relvavenna kombel lipukandja syyd. samas pole ehk kohatu meenutada, et mõned aastad tagasi kogusid aatelised – enamasti eestikeelsed – haritlased oma 11 000 allkirja tolle poe Rahva Raamatu majja rajamise vastu, aga saadeti pikalt. kuigi kallis kolleeg Mihkel Kaevats koos Prussakovi rattaklubiga (vist) korraldas isegi registreeritud ja rahuliku meeleavalduse, kus võitlevate värssidega esines auväärt õpetaja Mihhail Lotman.

Kommentaare ei ole: