5.6.09

Kristen Michal on mölakas

mõte, et Reformierakonna peasekretär Kristen Michal on mölakas, tuli pähe äsja, kui kuulasin, kuidas Briti välisminister David Miliband kommenteeris töö- ja pensioniministri James Purnelli lahkumist kabinetist. Purnell nimelt läks valitsusest ära suure pauguga, ärgitades yhtlasi peaminister Gordon Browni ametist lahkuma. seda Timesi esikyljel, mitte erakonna telgitagustes.

aga Miliband kiitis BBC-le antud kommentaaris kõigepealt, et Purnell on tema hea sõber, et Purnelli töö ministrina oli väga hea, et Purnellil on asjalikke mõtteid riigi edendamiseks. seejärel ytles Miliband, et ta ei jaga Purnelli arvamust, et Brown peaks tagasi astuma.

mõistagi kuuluvad Michal ja endine rahandusminister Ivari Padar eri erakondadesse, mis tähendab, et nende omavahelised retoorilised suhted võivad olla veidi teravamad kui yhe erakonna omavaheliste liikmete vahel (isegi erakonnasisese kodusõja tingimustes, millega Briti tööerakonnas praegu ilmselgelt tegu on, seal käib ka usalduskriisiga seotud mäss valitsuses ning Brown yritab remondiga valitsust parandada), aga Kristel Michal on ennast ikkagi suurepärase mölakana näidanud.

dixi.

Kommentaare ei ole: