27.4.07

mõned muljed kl ~23.40–00.20

(lõigatud ja kleebitud MSNi-vestlusest, sestap hyplik)

ryystavad Pärnu maanteel. liiklust on nyyd juba otsast kinni panema hakatud.
täitsa usun, et 2000 inimest on kesklinnas.
käisin sealt ringiga mööda, oleks võind isegi suurema võtta. astusin yhe kõrtsi akna klaasikillu otsa ja siis nägin, kuidas Pärnu maantee nurga peal Laseringi aken sisse visati.
R-kiosk Kosmose kino juures põles. ja yks viinapood oli täitsa tyhjaks ryystatud, peaks venelaste oma olema. (Indrek Kald tegi pilte.)
yks yksik helikopter tiirutab kesklinna kohal. nägin kahte vangla märgiga mikrobussi täisturvises politsenikega sealt ryystamisest mööda sõitmas. või sinnapoole.
varem ajas politsei rahva natuke Endla tänavat pidi allapoole kah, räägib telekas ja fototoimetus ja rahvas.
Valgevene tunne on olnud juba kaks või rohkem päeva kesklinnas. nii palju poolitsaid.
aga tundub, et neil on rivi seal ysna Tõnismäe ymber nyyd. kummaline, et yhtegi turvafirmat polnud näha.

(ja eelmine postitus ei olnud teemaga yldse seotud. kogemata ehk ainult.)

täiendusi: kl 1.38 sõitis yks Falcki kiirabiauto (nii ma nägin) sireeni vilinal yle Hendriksoni kyyru ehk Pärnu maantee viadukti. ja see vana postitus ei ole siinse teemaga kah seotud.

veel täiendusi (hommik, kl 8): ÄP Online vahendab Raivo Aja sõnu. "Inimesed liikusid mööda Tõnismäe tänavat, toimusid vandalismiaktid. Rahvusraamatukogu ees keerati ümber üks sõiduauto. Kosmose ees jäi korraks mulje, et politseid ei olnud. See oli lühike hetk, mil politsei oma jõid formeeris ja kokku korjas, et edasi tegutsed," võttis ta kokku öised sündmused. (aitäh, Kaisa, Annika, Andras, Raul, Mariliis, Indrek – nii tehaksegi kyllap kõige kindlamat kanalit.)
aga see hetk, millest isand Aeg räägib, ikka venis oma veerand tundi vähemalt, kui mitte pool. päris kole oli sellele peale sattuda.
huvitav oli see, et igasugustel piltidel näeb ja sõnaski kuuleb poodide omanikest, kes tulid oma poode yle vaatama. turvafirmadel oli nii hiliseks õhtutunniks ilmselt tööpäev läbi, avaliku korra kaitsmist nendelt niikuinii loota pole (on varemgi old juttu, kuidas turvamees lihtsalt tuima näoga kaklust kõrvalt vaatab).

Kommentaare ei ole: