29.1.09

mis teha, kui jumala korjus mädanema on läind?

Hanrahan kurtis, et surnud jumal on ära tyydand. mis teha, kui surnd jumala korjus on mädanema läind? tuleb mõni uus maha lyya ja tema laip vana asemele katafalgile asetada. lihtne. parem ja odavam ja yldse lihtsam oleks mahalöömise asemel lihtsalt raisakotka kombel leida mõne surnd jumala laip ja ta siis pihta panna. Indiast vast leiab mõne, seal on neid jumalasi nii palju, et kyllap mõni - vahest lausa elav jumal? - ikka ehk ise omast käest otsad annab. äraostmine, kylmutamine, lennukiga kohale transamine läheb muidugi maksma, aga eks surnud jumalad ole kogu aeg luksuskaup olnud. vaata või Miimiri pead. noh, mõni turusolkija jagab kyll kõigile surnd jumala liha, aga niukestest on viisakas seltskonnas parem vaikida.

3 kommentaari:

Asjadest ütles ...

Oled tark ja üleolev jah? Tead vist kuidas asjad päriselt on?

Oop ütles ...

Surnud jumal tuleb panna kylma, kui kohe ära ei söö. Või siis lõikad õhukesteks liistakateks ja kuivatad pliidi kohal suitsu sees, head veini kõrvale krõbistada. PH kui ekskristlane peaks seda ju ometi teadma.

***

See eelmine kommentaar kõlab nagu delfiin: konkreetne ja teemakohane. Mul on selliseid terve parv.

oHpuu ütles ...

njah, jumalate söömise koha pealt tuleks vast õppida kõige rohkem atsteekidelt, nemad olid selles vallas lausa gurmaanid ja arendasid teofaagia väga kõrgeks kunstiks.