9.1.07

läks pleinskeibiks kätte ära

tegelased viibivad ruumis, kus on palju identseid uksi, ainult yks on väga väike. ja teises otsas on lehehunnik, mille kohal kõrgustesse viiv käik. kambas on, teiste hulgas:

* Kyylik, kes ametilt on pooleldi jedi ning pooleldi jäljekytt ja rahvuselt haldjas, tunneb kogematakombel kõiki relvi.
* ajutiselt naiseks muutunud synkhaldjas, kes Toonela ehk Styxi jõe seest välja kraabiti pärast seda, kui tundmatuks jääda soovinud toreadooride klanni vampiir teda pures ja yle õla sinna sisse heitis)
* samurai Jane, lihtsalt samurai Jane, samurai Jacki abikaasa
* paladiin Rodrigo, vapper ja õilis

synkhaldja kätte on saanud Urmas Sõõrumaale kuulunud Makarovi pystol, mis saadi siis, kui Sõõrumaa & Hanschmidt käevangus maailmadevahelise torni kaudu nafta käes põlevast Tallinnast Ravenlofti suundusid. juhtumisi tornis viibinud samurai Jane ja paladiin Rodrigo võtsid Hanschmidti ja Sõõrumaa maha.

synkhaldjas ei oska aga relvaga midagi teha. siis Kyylik heidab sellele pilgu peale ja demonstreerib, kuidas seda tarvitada. tulistab lehehunniku poole. (mängija viskab igaks juhuks pihtaviset. 20.) kuuli otsa jookseb just lehehunnikusse potsatanud Alice, kes surnult maha kukub, tema kauni kleidi värvib veri õige ruttu punaseks. tegelased kogunevad laiba ymber. õige pea potsatab lehehunnikusse uus Alice ja jookseb yhest identsest uksest läbi.

Kätteta Märuli Teatter, sygis 10218

Kommentaare ei ole: