17.3.08

osta osalus kriminaalasjas!

kui Evil Securitasest & Good Securitasest ning kurjadest väärtpaberitest kirjutasin, polnud mul aimugi, et Merko kavatseb jagada ennast Heaks Merkoks ja Kurjaks Merkoks, mis täidab vähemalt ajaleheveergudel ja vähemalt osaliselt minu soovi ja iha krimidraama järele hea ja kurja ettevõtte võitluse kohta. võitluskunstide koha pealt tõotab saaga tulla kyll vaene, kui advokaatide kunsti just võitluskunstiks ei loeta.

samas on teisi toredaid võimalusi: näiteks kui Kuri Merko jääb börsile, siis tekib väikeaktsionäril võimalik osta osalus kriminaalasjas. investeeringu sisu on see, et Hea Merko jätab Kurjale Merkole 300 miljonit krooni raha, investor aga saab mängida selle peale, et kõik tegelased pääsevad puhtalt ja kahjunõudeid kas ei esitata yldse või esitatakse nii vähe, et investor jääb pärast protsessi lõppu plussi. aktsia kurss hakkab sõltuma kohtust tulevatest uudistest ning prokuratuuri leketest.

isekysimus on see, kus hakatakse seda 300 miljonit krooni raha hoidma ja mis on selle tootlus. põhimõtteliselt võib Kurjast Merkost saada sisuliselt edukas vereimejate kapitalistide investeerimisfond.

Kommentaare ei ole: