26.9.07

pooled taksod on maagilised illusioonid!

ööuudiseid tootmisjääkide optimaalse ärakasutamise toimkonnalt (TJOÄKT).

POMMUUDIS: pooled taksod on maagilised illusioonid!

iga teine taksojuht petab klienti maagilise illusiooniga. mõnel taksojuhist kogenum suli, kellel yldse autot pole, paneb kliendi ette kujutama, et sõidab taksoga, kuigi tegelikkuses peab pettuse ohver kõndima jala, sõitma jalgratta pakiraamil või lausa suli rikšat lykkama. autosõiduga võrreldes suuremat ajakulu põhjendab osav pettur illusoorse ummikuga, nõudes mõistagi justkui ummikus seistud aja eest ajatariifile vastavalt tasu.

Enn Pant, inimene ja kruiisilaev


rahandusministeeriumi endise kantsleri suurim unistus on saada maailma suurimaks kruiisilaevaks. Pant on juba konsulteerinud suuremate Fjodor Bermani juhitud laevaehitaja BLRT, Stockholmi ylikooli ning TTY tehisintellektiasjatundjate ja rahvusvaheliste eksperimentaalmeditsiini arendajatega ning teatas täna esialgsetest kokkulepetest. Kava kohaselt kantakse Enn Pandi teadvus tema surma hetkel yle ehitatavale hiigellaevale. Pant loodab kliente teenindada vähemalt yhe aastatuhande, kinnitades, et on juba asutanud rahastu, et katta sedavõrd pika kasutusvälba puhul paratamatult suuri kindlustus- ja remondikulusid.

töösead streigivad

töösigade ametiyhing kuulutas välja kahetunnise hoiatusstreigi, nõudes inimlikumaid tingimusi ja paremat sööta. ametiyhing viitas tööhobuste paremale kohtlemisele. samas möönis töösigade ametiyhingu juht , et tööhobuste parem kohtlemine võib olla tingitud edukamast suhtekorraldustööst ning säravate indiviidide tegevuse paremast kajastamisest meedias. "otsustajad võiksid rohkem mõelda võrdsete võimaluste peale," sedastas ta, "eriti kui tegu on pudulojustega."

Kommentaare ei ole: