14.8.07

merehädas mänguasi, võib-olla samuti kuritegelik

Õhtaleht aga teatab legomehest, kelle Hollandi sadamatöölised merehädast päästsid. tõenäoliselt ei saa me eales teada, milliseid hirmutegusid ja millise laeva pardal toime pani, et ta yle parda heideti. või äkki liigub selle ilmajao meredel hiiglaslik legopiraadilaev, mille meeskonna allumatud liikmed peavad planku pidi kalade kõhuvaluks vette vantsima? kas äkki eelmise sissekande kurikaelämblikmeesnukud kuuluvad samasse grupeeringusse? ei tea. aga leht kirjutas nii (kyllap naerab mees praegu habemesse ja kasutab heauskseid turiste pettusteks või muudeks pahategudeks ära):

Hollandis leiti ranniku lähedalt vees hulpimas hiiglaslik legost meisterdatud mees. Märgates kuju, alustasid sadamatöölised koheselt päästeoperatsiooni. Mehed tõid kaldale inimesesuuruse legomehe. Tõenäoliselt kusagil üle parda visatud lelu oli naeratav ja heleda peaga, kirjutab Femalefirst. Praegu seisab ta Zandvoorti sadamas ja rõõmustab turiste, kes temaga meelsasti pilte teevad.

1 kommentaar:

Ti:a ütles ...

Sinna sadamasse ja maale see ju sobibki.
Mis aga näiteks Tallinna sadamas võiks olla? Vana Toomas? Äkki hoopis toonekurg? (soomlased käivat Eestimaal kurgi pildistamas. põlluservad olla turiste täis. Soomes ei esine toonekurgi sellisel määralnagu Eestis. Niiet pilt _mina kurega_ võiks olla täitsa mõeldav.