16.1.08

Kruuda ostab vana BusinessWeeku sisse

näen, et 14.–21.01 Ärielu on ära trykkinud BusinessWeegu kirjatykke ajast 17.12–7.01. mõned neist paistavad ennustavat uut aastat.

ei teagi, mida arvata. BusinessWeek ise maksab vist mingi 80 kr, kui putkast osta, Ärielu kaane järgi 35 kr.

kirjutavad, et see koostöö neil jätkub. see pole seega mitte siuke kord-aastas asi nagu Eesti Päevalehe eesti keelde mõlgitud Economisti raamat "Maailm aastal 2008". siis võiks Ärielust neid BusinessWeegu kylgi lugedagi, kuni neid jätkub. karta on, et mitte eriti kauaks.

aga kui nad kavatsevadki nendega alati ja iga kord kuu aega hiljaks jääda (17. jõulukuu päeva ja 14. sydakuu päeva vahele mahub neli nädalat ju kyll), siis võib informeeritud lugeja need asjad juba mujalt kätte saada. väheminformeeritu, kes ei viitsi ingliskeelt lugeda, muidugi ilmselt mitte. ja kui põle aega tervet BusinessWeegu nummert läbi lugeda, siis saab Kruuda ajakirja oma poole odavamalt ja nad on juba paar tykki sealt välja valind.

njah, aga ma põle seni viitsind uut Ärielu niisamagi lugeda. või põle jõund. mõeld kyll oleks, et võiks, aga on harjumus ennast nädalaga Newsweegu või Economisti numbrist läbi närida, ja mõni nädal jääb seegi vahele.

Kommentaare ei ole: