23.1.08

vabandust, lehes oli õige pilt

yhe ettevõtte pealik oli pöidlajäljesuuruse mustvalge pildiga lehes, rääkis midagi lyhidalt. kui leht on ilmunud, helitab, ytleb, et vale pilt on. ei ole tema.

mis siis ikka: tuleb vabandus lehte panna, ytleb toimetaja. aga siis hakatakse asja uurima, yks kysib, kuidas sattus nii. jõutakse kujundajani, kes oli pildipangast ettevõtja välja oli otsinud, mustvalgeks keeranud, näo välja lõiganud ja kylje peale pannud. tema siis uurib asja.

selgub, et pildi peal on kyll helistanud ettevõtja. aga kas on tal halb päev, tervis käest ära või on ta näost kriimustada saanud või muidu lihtsalt näost ära. kyllap ei tundnud ta ennast lihtsalt pildi pealt ära.

järeldus: peame vabandama, et panime õige pildi lehte. või siis selle eest, et pilt ei vasta ettevõtja minapildile, nagu pani ette yks teine kujundaja.

1 kommentaar:

midaiganes ütles ...

Jah, teed artikli ka selle põhjal, mida räägitakse ja pärast öeldakse sulle, et "see pole üldse see, mida ma oma peas nägin" :D
Või siis imestatakse, et millest selline info, kui isik ise saatis 2 rida teksti ja ülejäänud tuli kodulehelt kokku kraapida :D